Реалізація міні-проекту "Разом в майбутнє"

Наш дитячий заклад брав участь у мині-проекті «Разом в майбутнє».

Адміністрація Дубовогрядського ДНЗ, батьки вихованців та колектив висловлюють найтепліші слова подяки нашим спонсорам та небайдужим людям, які відставили безліч турбот та проблем і прийшли на допомогу дошкільному навчальному закладу. І своєю працею доброчинністю, зробили приміщення закладу затишним, привітним, гостинним. А саме – було замінено вікна та двері на енергозберігаючі.

«Праця не тільки там, де людина сіє хліб, або садить дерево. Найбільш тонка, найбільш складна праця, коли людина приходить до людини, бачить у її очах, читає поміж рядків її поклик про допомогу. Ця праця – є вищою мірою людського духу».

Саме такі рядки В.О. Сухомлинського ми присвячуємо усім цим людям: В.В.Поліщук, К.І.Андрійченко ,Н.Д.Келлер, Л.Г.Яцина, В.Ф.Литвишко, В.І. Красько, К.В.Бакманян, Н.А. Щербина, С.М.Аленін.

А також Дубовогрядському сільському голові В.В.Небозі, районній державній адміністрації та районній раді, за активну підтримку у реалізації обласного міні-проекту «Разом в майбутнє».

Низький уклін Всім, шановні добродії від малечі за те, що не залишилися байдужими, що ваше милосердя, порядність, діловитість дозволили вам зробити такий великий внесок у справу навчання українських дошкільнят.

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.